PRO LASH & BROW KURS

brow lamination by ambience
wyrywanie rzęs
wyrywanie brwi
Implanty do rzęs
brow lamination by ambience
wyrywanie rzęs
wyrywanie brwi
Implanty do rzęs

Enten du er privatperson eller bedrift, så har vi kursene som passer deg!
Vi har både kurs, workshops og opplæring som passer både bedrifter og privatpersoner. Vi tilpasser oss deres behov og reiser til salongen for å kurse deres team. Ikke nøl med å ta kontakt med oss om du har spørsmål, tar vi kontakt med deg så raskt vi kan. 

KURS  VIPPEEXTENSIONS

Drømmer du om å jobbe som vippestylist og er kvalitetsbevisst? Da har du kommet til riktig sted!

Når du tar kurs hos oss trenger du ingen forkunnskaper eller annen utdanning innen skjønnhet for å lykkes som vippetekniker. Vi gir grunnleggende opplæring i faget og har videregående kurs for de som ønsker å utvikle og oppdatere seg på det aller nyeste. Det eneste du må ta med på kursdagen er godt humør og stå på vilje - resten av jobben gjør vi!

 

Vi gir grundig opplæring under kursdagen og ønsker at våre elver skal bli kvalitetsbevisste, holde høy standard i sitt arbeid og ikke minst bli best i bransjen.

I dag holdes det både kurs og gis ut diplomer uten tilstrekkelig kompetanse, noe som dessverre gjør at mange elever og vippeteknikere utfører flere feil under behandlinger. Dette skader ikke bare kundenes naturlige vipper men også vårt rykte og tillit hos kunder. Vi ønsker å være en seriøs aktør med fokus på kvalitet og ikke kvantitet. Hver elev må derfor etter endt kurs avlegge eksamen for å kunne motta sertifikat fra Ambience Cosmetics.

Et av våre viktigste mål er at du som elev føler deg trygg i ditt arbeid etter endt kurs, full av kunnskap om både vippehelsen til kunden men også din egen helse. Vi ønsker at du sitter igjen med en høy arbeidsmoral, respekt for faget og utfører ditt arbeid med perfeksjon.

 

Vi fører egne vipper og produkter som er av høyeste kvalitet. Vippene er nøye testet ut før de kom på markedet, har en nydelig sort farge, er vegansk og ikke dyretestet. 

Vår utdannelse gir:

- Rabatter og spesialtilbud på produkter og kurs

- Godkjent diplom

- Kvalitetsprodukter og grundig kvalitetsopplæring

- Alltid oppdatert informasjon og nye trender

- Hjelp med oppstart av bedrift, råd og veiledning 
- Online support etter endt kurs

Gruppekurs vs VIP kurs:

Vi har fokus på små gruppekurs for best mulig opplæring. Kursene er lagt opp slik at kursholder kan følge opp hver enkelt elev under kursdagen. Dette er for at elevene som deltar på kurs ikke skal føle seg usikre og sitte igjen med mange ubesvarte spørsmål etter kursdagen. Noen velger også VIP kurs (opplæring for 1 enkelt elev) da det er enklere å finne en dato som passer elevene. Begge kursene gir lik opplæring og har samme innhold. Velger du VIP kurs får du opplæring alene sammen med kursholder en hel dag.

Lash & brow lamination

Lash lamination er en vippeløft behandling som løfter, bøyer, gir volum, farger og styrker dine naturlige vipper i opptil 8 uker. Ambience Cosmetics lash lamination system løfter og bøyer dine naturlige vipper samtidig som det pleier, reparerer, gjenoppretter og fukter ødelagte vipper helt ned i dybden. Vippene tilføres provitamin B5 og castor oil, samt en rekke planteekstrakter som nærer hvert hår. Dine naturlige vipper styrkes, blir sunnere, sterkere, silkemyke og enda vakrere. Forbedrer også vippenes elastisitet og overflate.
Kortere virketid enn tradisjonelle vippeløft systemer som gir økt fortjeneste på kortere tid.
Kun naturlige ingredienser.
 

Brow Lamination eller brynslaminering er en behandling som går ut på å rekonstruere hårene og feste de i en ønsket retning for å få en ønsket look. 

Behandlingen er lett å utføre, tar ca 1 time og resultatet varer i ca 5-8 uker. 

Behandlingen er perfekt for deg som har hår som gror i en mindre flatterende retning, har hull i formen eller for deg som ønsker et vel stelt og gredd look. Resultatet gjør øyenbrynene fyldig og fluffy, og det ser at som om hårene er gredd bakover til enhver tid.

Våre lamineringssystem er produsert innen EU og under gode forhold. Produktene er ikke testet på dyr, er vegansk og er 100% - fornøyd garanti stemplet. 

Brow lamination grunnkurs: 2500
Brow lamination opplæring: 1590
Basic kit: 1599
Deluxe kit: 2000Lash lamination grunnkurs: 2500 
Lash lamination opplæring 1890
Basic kit: 1639 / 1879
Delux kit: 2000

Klassisk grunnkurs vippeextensions -

basic traning level 1

Klassisk grunnkurs 8500,-
 

 

Dette er det første kurset du må starte med dersom du ønsker deg en utdanning som vippeteknikker.

Dette kurset gir deg all grunnleggende kompetanse innenfor vippeextensions. Metoden kalles også for 1:1 eller singelvipper. For å delta på dette kurset kreves ingen erfaring fra før innen skjønnhetsbransjen. Etter dette kurset kan du bygge på med videregående kurs innen volumvipper.

Kurset inkluderer produkter, internasjonalt godkjent diplom, lunsj, kursmanual og oppfølging etter endt kurs. 

 

Etter kurs får du:

 

- Ved bestått eksamen vil du motta internasjonal sertifisering fra Ambience Cosmetics

-15% rabatt på alle produkter fra Ambience Cosmetics 1 uke etter kurs

-10% rabatt på alle andre kurs hos oss

-Online support etter endt kurs

Grunnkurs volum &  avansert megavolum level 2 & 3

Grunnkurs volumvipper 6990,- 
Avansert megavolumvipper 5900,- 

Volum teknikk er en videregående opplæring innen vippeextensions. Denne teknikken er avansert og krever at du mestrer klassisk teknikk og kan grunnleggende opplæring fra klassisk grunnkurs før du kan delta på dette kurset. Kurset passer for dem som ønsker mer kunnskap, bedre fortjeneste av behandlingene og større utfordringer.

Ved å tilby volumvipper kan du tilby vipper for alle kunder.

Megavolum kurs bygger videre på det første volumkurset og kan tas sammen over en helg.

Kurset inkluderer produkter, internasjonalt godkjent diplom, lunsj og kursmanual.

 

Etter kurs får du:

 

- Ved bestått eksamen vil du motta internasjonal sertifisering fra Ambience Cosmetics

-15% rabatt på alle produkter fra Ambience Cosmetics 1 uke etter kurs

-10% rabatt på alle andre kurs hos oss

-Online support etter endt kurs

© 2017 Atelier Beauty Angelika Wiese

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon